...

Termeni si conditii

S.C. Perfect Pixel Design S.R.L. denumita Perfect WordPress , este furnizor al serviciilor de mentenanta site web WordPress.

Introducere

Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul www.mentenanta-wp.ro corespund cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si a conditiilor de mai jos.

Termenii si conditiile se pot modifica periodic, utilizatorul avand obligatia sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.

Descrierea serviciilor

www.mentenanta-wp.ro este site-ul de unui serviciu adiacent companiei S.C. Perfect Pixel Design S.R.L., firma de web design care ofera servicii de realizare / administrare website-uri si redesign-ul acestora, optimizare SEO, mentenanta website-uri, aplicatii online si design grafic.

Continut si drepturi de autor

Continutul si designul site-ului apartin Perfect Pixel si sunt protejate de legislatia privind drepturile de autor. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara a detine o permisiune scrisa din partea Perfect Pixel Design S.R.L.. Contractul de prestari servicii incheiat intre Perfect Pixel Design S.R.L. si clientii sai confera dreptul acestora de a copia si / sau printa portiuni din continutul site-ului doar pentru uz personal, fara intentia comercializarii.

Perfect Pixel nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site.

Comenzi si cereri pentru oferte de pret

Comenzile sau cererile pentru oferta de preturi pot fi trimise utilizand formularele de pe acest site, e-mail sau telefon. Utilizatorul are obligatia de a furniza datele corecte si cat mai concrete cu privire la proiectul dorit. Perfect Pixel nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru informatii eronate din vina beneficiarului.

In cazul in care Perfect Pixel considera o cerere sau o comanda ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata.

Conditii de utilizare a site-ului

Continutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, republicat, downloadat, postat sau transmis sub nici o forma si prin nici un mijloc, fara consimtamantul in scris al Perfect Pixel sau mentionarea sursei. Este permisa distribuirea (share) site-ului www.perfect-pixel.ro sau a paginilor acestuia in retele sociale. Este permis downloadul continutului fiecarei pagini individuale din aces site doar in scop informativ, necomercial, mentionand sursa.

Limitarea raspunderii

Perfect Pixel este absolvita in toate cazurile de responsibilitate pentru orice daune (fara a se limita la daune pentru pierderi de profit, intreruperea activitatii, piederea informatiilor) ce decurg din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a materialelor furnizate.

Dispozitii finale

Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si acordul la precizarile Perfect Pixel prevazute in acest document.

Perfect Pixel isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt considerate a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul.