...

Despre Perfect WordPress

mentenanta site

Cine suntem?

Specializati in WordPress, oferim servicii complete, de la creare site, web design, optimizare SEO, pana la mentenanta site si administrare.

De peste 10 ani oferim servicii de mentenanta website si ne ingrijim de buna functionare  folosind cele mai recente versiuni de WordPress, HTML si CSS, MySQL, Bootstrap, jQuery.

Indiferent daca ai o afacere la inceput de drum sau ai deja un business consacrat, iti oferim o gama complexa de servicii de mentenanta WordPress adaptate precum: creare site, administrare site wordpress, optimizare site, optimizare SEO, rezolvare erori, devirusare site, si nu numai.

Cautam intotdeauna, solutia cea mai potrivita pentru afacerea ta, suntem perfectionisti si ne dedicam tehnologiei, inovatiei si securitatii online.

Punem la dispozitia clientilor nostri toata expertiza, abilitatile tehnice, profesionalismul si creativitatea, intr-un singur loc.

Ne-am perfectionat ablilitatile odata cu tehnnologia, am invatat din fiecare experienta si am devenit parteneri de incredere pentru clientii nostri.

Ceea ce ne defineste nu sunt doar proiectele noastre de creare si mentenanta site.

Este satisfactia de a aduce inovatie si frumusete in mediul digital. Pasiunea, dedicarea si creativitatea sunt instrumentele noastre, prin care construim punti intre viziunile clientilor si realitatea online.

Valorile dupa care ne ghidam

Ne place sa credem ca suntem sprijinul afacerilor online si un partener de incredere, care intervine ori de cate ori apare o problema cu site-ul.

Consideram ca rezultatele bune provin dintr-o relatie autentica si de incredere, construita prin implicare si comunicare constanta.

Acoperim toate etapele, de la concept la creare si mentenanta site.

Web design personalizat

Dezvoltam site-uri cu interfata atractiva, design unic si functionalitati avansate.

De la concept la implementare, fiecare detaliu este pus in valoare pentru a oferi o experienta de utilizare impecabila.

Optimizare WordPress

Specializati in WordPress, asiguram performanta site-ului si o experienta de utilizare avansata, prin serviciul de optimizare site.

Analizam in detaliu structura, imaginile, codul si elementele care pot fi imbunatatite.

Optimizare viteza de Incarcare

Nu ne limitam la creare si administrare site, ne asiguram si ca website-ul ruleaza cu viteza optima.

Daca site-ul se incarca greu, oferim serviciul de optimizare viteza de incarcare.

Mentenanta site

Fie ca ai nevoie de un site web, de optimizare sau doar de mentenanta si actualizare site, serviciul nostru lunar include toate masurile de intretinere si de securitate de care are nevoie un website.

Servicii profesionale de mentenanta si administrare site WordPress.

Cauti un specialist de incredere pentru administrarea site-ului tau WordPress? Descopera preturile de intretinere site si verifica oferta noastra de mentenanta site WordPress.

Cum arata un site WordPress si o mentenanta profesionala?